Mene takaisin

Michael Ristaniemen vierailuluento: Näkökulmia yritysvastuun oikeudellistumiseen

  • 21.12.2023 10:00 - 11:00
  • Michael Ristaniemi

Saamme 21.12. klo 10–11 Puistokatu 4:n vieraaksi OTT Michael Ristaniemen, joka työskentelee tällä hetkellä EU komissiossa sekä tutkijana VUB-yliopiston Brussels School of Governancessa. Ristaniemi kertoo vierailuluennollaan tuoreesta kirjastaan ja tuo näkökulmia yritysten kestävyystyön oikeudellistumiseen.

Yrityksillä on merkittävää valtaa suhteessa hyvän elämän edistämiseen planeetan rajoissa. Vastuu ihmisistä ja planeetan kantokyvystä ei ole nykyään pelkästään yritysten vapaaehtoisuuden varassa, sillä viime vuosina yritysvastuuseen liittyviä lainsäädäntöaloitteita on tehty kansainvälisesti ja erityisesti EU:n tasolla ennätysmäärä.

Saamme 21.12. klo 10–11 Puistokatu 4:n vieraaksi OTT Michael Ristaniemen, joka työskentelee tällä hetkellä EU komissiossa sekä tutkijana VUB-yliopiston Brussels School of Governancessa.

Ristaniemi kertoo vierailuluennollaan tuoreesta kirjastaan Yritysvastuu ja oikeus ja tuo näkökulmia yritysten kestävyystyön oikeudellistumiseen. Aikaa on varattu myös keskustelulle.

Ilmoittaudu mukaan täältä!