Tapahtumat

Järjestämme kaikille avoimia, turvallisen tilan periaatteita noudattavia tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia. Katso tästä tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan.

Voit myös ehdottaa omaa tapahtumaasi Puistokadulle sivun alareunasta!

Nollaa
Eco-anxiety and eco-emotions

Tervetuloa seuraamaan huipputason ilmastotunnekeskustelua Puistokadun striimiltä! Keskiviikkona 22.6. järjestettävässä tapahtumassa ympäristöahdistuksen ja muiden ympäristötunteiden johtavat tutkijat kertovat tutkimuksen nykytilasta ja tulevaisuuden tarpeista.

Friendly Demonstration Vol. 8

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Miltä tuntuu oma rooli sen rakentumisessa? Muun muassa näistä kysymyksistä keskustelemassa työeläkeyhtiö Varman toimitusjohtaja Risto Murto, tietokirjaa työn tulevaisuudesta valmisteleva Ellun Kanojen liiketoimenjohtaja Marjaana Toiminen sekä verkostotyön asiantuntija Timo Järvensivu. Tapahtuma striimataan livenä Puistokadulta. Tulossa myöhemmin tallenteena Youtubeen ja Spotifyyn.

Friendly Demonstration Vol. 7

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Miltä tuntuu oma rooli sen rakentumisessa? Seuraavassa Friendly Demonstration -tapahtumassa hyvästä, planeetan rajoihin mahtuvasta elämästä puhuvat toimittaja-kirjailija Ina Mikkola, aktivisti Ajak Majok, sekä luonnonsuojelun moniottelija Saara Kankaanrinta.

Friendly Demonstration Vol. 6

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Hyvästä, planeetan rajoihin mahtuvasta elämästä puhuvat nyt maatalousyrittäjä, nuoren polven MTK-aktiivi Aleksis Kyrö, ympäristöjohtamisen ja -talouden professori Lassi Linnanen sekä kirjailija ja vegaanivaikuttaja Suvi Auvinen.

Friendly Demonstration Vol. 5

Mitä tarvitaan hyvään elämään? Minkälainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus, planeetan rajoissa? Keskustelemassa kestävyystieteilijä Eeva Furman, kirjailija Jani Toivola ja yrittäjä Saku Tuominen.

Friendly Demonstration Vol. 4

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Miltä tuntuu oma rooli sen rakentumisessa? Seuraavassa Friendly Demonstration -tapahtumassa hyvästä, planeetan rajoihin mahtuvasta elämästä puhuvat muusikko Olavi Uusivirta, kirjailija Juha Kauppinen ja näyttelijä Minka Kuustonen.

Friendly Demonstration Vol. 3

Saako stylisti ja julkkis-podcastin tekijä puhua ilmastosta? Miksi konsultin hyvä elämä löytyy tunturista? Ja miten ilmasto ja avoimet suhteet liittyvät yhteen?

Friendly Demonstration Vol. 2

Ekologisen kriisin ratkaisuksi ihmiskunta tarjoaa herkästi yhtä korttia, teknologiaa. Mitä tästä standardivastauksesta ajattelevat ilmasto-startupin perustanut Henrietta Moon, mullistavia ruokateknologioita metsästävä Lauri Reuter ja teknologiayritystä 20 vuotta kasvattanut Hanno Nevanlinna?

Friendly Demonstration Vol. 1

Mitä on hyvä elämä? Entä tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Somevaikuttaja Julia Thurén, tutkija Lotta Kaila ja KONE Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin tarttuivat näihin jättipetäjän kokoisiin kysymyksiin Puistokadun ensimmäisessä Friendly Demonstration -tapahtumassa.

Haluatko järjestää Puistokadulla oman tapahtumasi? Vuokraamme tilojamme myös talon ulkopuolisten toimijoiden käyttöön.