Varaa tila!

Puistokadun katon alta löytyy neljä kokoustilaa, joita myös talon ulkopuoliset toimijat voivat vuokrata syksystä 2022 alkaen. Neukkarit ovat kaikki keskenään erilaisia, viihtyisiä ja niiden vuokraan kuuluu talon vastajauhettu kahvi sekä mahdollisuus tilata tarjoilu alakertamme kortteliravintola Elmistä.

Huomioithan, että Puistokadulla kokoustamisen edellytyksenä on, että tilan varaajien toiminta liittyy ekologisesti kestävän tulevaisuuden ratkaisukeskeiseen rakentamiseen.

1. krs.
Kulmaneukkari

Kulmaneukkarimme, jonka rento sisustus taipuu moneen. Eri paria olevat vintage-nojatuolit ja pienet pöydät mahdollistavat kalustuksen siirtelyn parhaiten kokousta palvelevaan muotoon. Ikkunoita on kahdella seinällä ja huone kylpee valossa. Tilaan mahtuu kymmenen henkeä, ja sieltä löytyy suuren screenin lisäksi äänentoisto.

1. krs.
Pikkuneukkari

Pikkuneukkarimme on tiloistamme kompaktein, ja omaa symppiksen pönttöuunin lisäksi huikean kattomaalauksen. Huone huokuu kodikkuutta, ja sen pyöreän pöydän ääreen mahtuu viisi henkeä. Tilassa on suuri näyttö ja äänentoisto.

1. krs.
Iso neukkari

Pompeijin punaiset seinät kehystävät suurinta neukkariamme. Alkuperäinen punainen seinä on jätetty esiin, ja siitä on poimittu sama väri on muihinkin seiniin. Pitkän pöydän ääreen mahtuu 12 henkeä. Tilasta löytyy suuri screeni ja äänentoisto.

2. krs.
Pehmeä huone

Toisen kerroksen kulmahuoneessa sijaitsee Puistokadun oma recharge room, latautumiselle ja pehmeydelle omistettu tilamme. Huone on aikoinaan palvellut Puistokadulla asuneen näyttelijä Ida Aalbergin ja hänen puolisonsa makuuhuoneena. Tältä ajalta on säilynyt kaunis kattomaalaus, jossa on sitaatteja Kalevalasta. Uutena elementtinä tilaa kaunistaa tilaustyönä tehty matto, joka levittyy lattian lisäksi seinille. Tila sopii niin kokouksille kuin päiväunille.

2. krs.
Juhlasali

Puistokadun suurin yksittäinen tila on nähnyt elämää niin jumppasalina, näyttelytilana kuin juhlien päänäyttämönä. Salia koristaa alkuperäinen, esiin jätetty pystyhirsiseinä, mutta tekniikan puolesta tila taipuu zoom-aikaan, leffailtaan ja pieniin keikkoihin. Istumapaikkoja on tilajärjestelyistä riippuen 20-40, seisten maksimikapasiteetti on 60 henkeä.