Mene takaisin

Puistokadulle välimerellinen kortteliravintola – taustalla palkitut ravintoloitsijat!

Vuoden ravintolaksi valitun Nollan perustajien välimerellinen kortteliravintola Elm aukeaa kesällä Puistokatu 4:n alakertaan.

Elm

Puistokatu 4:n toiminnasta saa maistiaisia jo ennen varsinaisia avajaisia, kun kortteliravintola Elm aukeaa avautuu talon alakertaan kesä–heinäkuussa. Elmin ravintoloitsijat Albert Franch Sunyer, Luka Balac ja Carlos Henriques ovat tuttuja ravintola Nollasta, jonka Suomen Gastronomien Seura valitsi juuri Vuoden ravintolaksi 2022.

Elmistä kolmikko on kaavaillut rennon lämminhenkistä kortteliravintolaa, jossa ruoka valmistuu sesonkeja seuraten ja välimerellisistä mauista inspiroituen.

“Tulemme tarjoamaan vieraillemme juuri sellaista välimerellistä ruokaa, josta itse innostumme: yksinkertaista, persoonallista ja raaka-ainelähtöistä”, ravintoloitsija Luka Balac sanoo.

“Olemme todella fiiliksissä uudesta kodistamme ihanassa vanhassa puutalossa keskellä kaunista miljöötä. On mahtavaa olla mukana tuomassa iloa, elämää ja elämyksiä Kaivopuistoon”, Balac jatkaa.

 

Päiväkahvit puutarhassa, illallista terassilla

Elm levittäytyy Puistokatu 4:n ensimmäiseen kerrokseen, terassille ja puutarhaan. Ravintola tarjoaa viihtyisät tilat niin lounastajille, päiväkahvittelijoille kuin pitkän kaavan illallistajille.

Puistokatu 4:n toiminnanjohtajat Minttu Jaakkola ja Anna Herlin näkevät yhteistyön Elmin kanssa innostavana ja kaikkien osapuolien pyrkimyksiä palvelevana.

“Olemme äärimmäisen innoissamme, että saimme juuri Nollan tyypit ja näkemyksen mukaan. Heidän keittiöfilosofiansa toteuttaa juuri sitä planeetan rajoihin mahtuvaa hyvää elämää, jota Puistokadulla yhdessä rakennetaan”, Herlin sanoo.

Elm avaa ovensa asiakkaille kesän aikana. Puistokatu 4:n avajaisia juhlitaan 8.8.2022 alkavalla viikolla.

 

Lisätietoa:

Joel Haapamäki
Viestintäkoordinaattori / Puistokatu 4
joel@puistokatu4.fi
+358 40 559 4883

//

Luka Balac
Ravintoloitsija / Ravintola Elm
varaukset@restaurantelm.fi
+358 44 334 4439