Varaa tila!

Puistokatu 4:n katon alta löytyy viisi kokous- ja tapahtumatilaa, joita voi vuokrata ekologisesti kestävän tulevaisuuden rakentamiseen liittyvään toimintaan.

Viihtyisät tilat ovat keskenään erilaisia ja niiden vuokraan kuuluu talon vastajauhettu kahvi sekä mahdollisuus tilata tarjoilu alakertamme kortteliravintola Elmistä.

Tutustu tilavarausehtoihimme ja hinnastoomme sekä täytä tilavarauslomake täältä!

Kysyttävää? Puistokatu 4:n tuotantoassistentti Sampo Wirkkala auttaa (sampo@puistokatu4.com)!

1. krs.
Kulmaneukkari

Kulmaneukkarimme rento sisustus taipuu moneen. Eri paria olevat vintage-nojatuolit ja pienet pöydät mahdollistavat kalustuksen siirtelyn parhaiten kokousta palvelevaan muotoon. Ikkunoita on kahdella seinällä ja huone kylpee valossa. Tilaan mahtuu kymmenen henkeä, ja sieltä löytyy suuren screenin lisäksi äänentoisto.

1. krs.
Pikkuneukkari

Pikkuneukkarimme on tiloistamme kompaktein. Tilassa on symppiksen pönttöuunin lisäksi upea kattomaalaus. Huone huokuu kodikkuutta, ja sen pyöreän pöydän ääreen mahtuu viisi henkeä. Tilassa on suuri näyttö ja äänentoisto.

1. krs.
Iso neukkari

Pompeijinpunaiset seinät kehystävät suurinta neukkariamme. Alkuperäinen seinä on jätetty esiin, ja siitä on poimittu sama väri on muihinkin seiniin. Pitkän pöydän ääreen mahtuu 12 henkeä. Tilasta löytyy suuri näyttö ja äänentoisto.

1. krs.
Kirjasto

Arki-iltoina (klo 17-21) yksityistilaisuuksiin varattavissa oleva tunnelmallinen kirjastohuoneemme sopii etenkin lukupiirien ja työpajojen kaltaisten tapahtumien järjestämiseen. Tilaan voi tilata tarjoilun naapurihuoneessa sijaitsevasta ravintola Elmistä ja sinne on järjestetettävissä istumapaikat noin 20 henkilölle. Tilassa ei ole näyttöä.

2. krs.
Pehmeä huone

Toisen kerroksen kulmahuoneessa sijaitseva huone on aikoinaan palvellut Puistokadulla asuneen näyttelijä Ida Aalbergin ja hänen puolisonsa makuuhuoneena. Tältä ajalta on säilynyt kaunis kattomaalaus, jossa on muun muassa sitaatteja Kalevalasta. Uutena elementtinä tilaa kaunistaa tilaustyönä tehty matto, joka levittyy lattian lisäksi seinille. Tila sopii niin kokouksiin kuin päiväunille, ja sinne mahtuu mukavasti noin kymmenen henkilöä.

 

HUOM! Varaamme tilaa toistaiseksi ainoastaan Puistokatu 4:n jäsenille ja sisäisiin tapahtumiin.

2. krs.
Jumppasali

Puistokadun suurin yksittäinen tila on nähnyt elämää niin jumppasalina, näyttelytilana kuin juhlien päänäyttämönä. Salia koristaa alkuperäinen, esiin jätetty pystyhirsiseinä, mutta tekniikan puolesta tila taipuu Zoom-aikaan, leffailtaan ja pieniin keikkoihin. Istumapaikkoja on tilajärjestelyistä riippuen 20-40. Seisten tilan maksimikapasiteetti on 60 henkeä.

Neukkareita vuokrataan arkipäivisin klo 9–17, Jumppasalia klo 15–21 ja kirjastoa klo 17–21. Tiloja vuokrataan vähintään kahdeksi tunniksi kerrallaan.
Pieni neukkari
Kulmaneukkari
Iso neukkari
Kirjasto
Jumppasali
Hinta
Vuokran loppusummaan lisätään arvonlisävero (24%).
Pieni neukkari: 100€/2h
Kulmaneukkari: 120€/2h
Iso neukkari: 140€/2h
Kirjasto: 200€/2h
Jumppasali: 300€/2h
Kapasiteetti
Huoneen istumapaikkojen määrä.
Pieni neukkari: 5
Kulmaneukkari: 9
Iso neukkari: 12
Kirjasto: 20
Jumppasali: 40