Mene takaisin

Voiko eläintä kertoa? – Eläinten käsitteellistämisen haasteet tieteissä ja taiteissa

  • 1.12.2022 13:00
  • Ville Aalto, Elisa Aaltola, Matilda Aaltonen, Kristin Andrews, Laura Gustafsson, Terike Haapoja, Paulina Haasjoki, Outimaija Hakala, Laura Hänninen, Kuura Irni, Sanna Karhu, Liisa Kaski, Sami Keto, Tuija Kokkonen, Visa Kurki, Marianna Lammi, Otto Latva, Veli Lehtovaara, Pipsa Lonka, Karoliina Lummaa, Eva Meijer, Pinja Mustajoki, Tiina Ollila, Panu Pihkala, Pauliina Rautio, Markus Tapio, Helena Telkänranta, Salla Tuomivaara, Jessica Ullrich, Kari Weil, Helina Ääri
  • Puistokatu 4

Puistokatu 4:ssä järjestettävä Voiko-hankkeen loppuseminaari tarkastelee eläinten käsitteellistämistä tieteen ja taiteen avulla. Mukana on sekä suomalaisen että kansainvälisen eläintutkimuksen huippuja ja palkittuja taiteilijoita.

Miten ihmiset kuvaavat ja kertovat toisenlajisia eläimiä, ja mitä seurauksia tällä on eläinsuhteellemme?

Puistokatu 4:ssä järjestettävä Voiko-hankkeen loppuseminaari tarkastelee kysymystä tieteiden ja taiteiden kautta. Nelipäiväisessä tapahtumassa on mukana sekä suomalaisen että kansainvälisen eläintutkimuksen huippuja ja palkittuja taiteilijoita, joita yhdistää halu ymmärtää eläintä paremmin. Luvassa on muun muassa luentoja, videotaidetta, runoutta, tanssiteos ja tutkijoiden puheenvuoroja.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja esiintyjiin täältä!

Tapahtuma järjestetään osana ”Voiko eläintä kertoa? Eläinten käsitteellistämisen haasteet tieteissä ja taiteissa” -hanketta. Hanke on Koneen Säätiön rahoittama.

Tila on esteetön ja tapahtumaan on vapaa pääsy!