Mene takaisin

Näkökulmia toivoon: Tommi Laitio ja yhteenhankauman taidot

  • 19.3.2024 15:00 - 16:00
  • Tommi Laitio

Kansainvälisesti palkittu kaupunkielämän ja osallisuuden asiantuntija Tommi Laitio avaa Puistokatu 4:n tilaisuudessa 19.3. yhteenhankauman käsitettä innostavien esimerkkien kautta. Ilmoittaudu mukaan!

Kansainvälisesti palkittu kaupunkielämän ja osallisuuden asiantuntija Tommi Laitio on tunnistanut kaksivuotisessa tapaustutkimuksessaan puistojen ja kirjastojen kehittämiseksi neljä kyvykkyyttä, joita tarvitaan kun tehdään yhteistyötä erilaiset arvot, toimintatavat ja resurssit omaavien ihmisten kesken.

Laition mukaan innovatiivinen ja luottamusta lisäävä kumppanuus on aktiivista yhteenhankautumista jossakin harmonian ja konfliktin välissä.

Puistokatu 4:n tilaisuudessa 19.3. klo 15 Laitio avaa yhteenhankauman käsitettä ja tunnistamaansa neljää kyvykkyyttä innostavilla esimerkeillä Alankomaista, Brasiliasta, Kanadasta, Suomesta ja Yhdysvalloista.

”Julkisen, yksityisen ja yleishyödyllisen sektorin kumppanuuksissa on todennettu potentiaali tehdä asioita paremmin, luovemmin, nopeammin ja suuremmilla resursseilla. Mutta ilman tarkkaavaisuutta ja kumppanuustaitoja ajamme asiat helposti solmuun ja synnytämme epäluottamusta ja maineriskejä”, Laitio sanoo.