Mene takaisin

Puistokatu 4 X Taiteiden yö: Planetbic ja puistodisco

  • 17.8.2023 17:00 - 22:00

Planetbic on Puistokatu 4:n jäsenen, palkitun taiteilijan Sonja Salomäen realistisen utopistinen yhteisöperformanssi, joka toteutetaan Puistokatu 4:n tiloissa Taiteiden yönä 17.8.!

Planetbic on kunnianosoitus Jane Fondalle, hänen liikunnalliselle uralleen ja ympäristö- ja ilmastoaktivismilleen. Hattuja ja palloja nostetaan myös Arnold Schwarzeneggerille, joka on transformoitunut macho-toimintasankarista konservatiivienkin hyväksymäksi ilmastosankariksi.

Planetbicissa liikutaan yhdessä esi-planetbickaajien kanssa rytmimusiikin tahtiin ja liikkeissä hyödynnetään maapallojumppapalloja. Osallistujia varten on muutama extra-maapallojumppapallo, mutta varmin tapa päästä palloilemaan tuoda oma jumppapallo tai muu pallo. Myös ilman palloa saa osallistua, esim mielikuvituspallolla.

Mukana planetbicaamassa ovat muun muassa näyttelijä Minna Kivelä, Radio Helsingin DJ Tytti, Planetbic-disco ja Club Mate!

Performanssin jälkeen tanssitaan DJ Tytin musiikin tahtiin planetaarisessa puistodiscossa, samalla juhlistaen Puistokatu 4:n jo vuoden jatkunutta tarinaa Tieteen ja toivon talona!

Pukukoodi: Jane Fonda / utopia / aerobic / sci-fi. Paras asu palkitaan!