Mene takaisin

R&A goes Puistokatu 4: Dear Arctic

  • 14.9.2023 18:00 - 20:00
  • Atte Korhola, Kukka Ranta, Inka Musta ja Anton Keskinen

Elokuvafestivaali Rakkautta ja Anarkiaa järjestää yhteistyössä Puistokatu 4:n kanssa maksuttoman Dear Arctic -näytöksen Puistokatu 4:ssä 14.9. klo 18 alkaen. Tapahtuma on täynnä!


Elokuvafestivaali Rakkautta ja Anarkiaa järjestää yhteistyössä Puistokatu 4:n kanssa maksuttoman Dear Arctic -näytöksen Tieteen ja toivon talossa torstaina 14.9.

Tamperelaisten RARE Median ja toimittaja Johannes Roviomaan dokumenttielokuva seuraa arktisen alueen tutkijoita ja Lapin yliopiston Arktisen keskuksen työtä. Arktinen keskus on kansainvälisestikin merkittävä instituutio, jonne journalistit ja asiantuntijat ympäri maailmaa soittavat arktiseen alueeseen liittyvien, ihmiskunnan kohtaloakin määrittävien kysymystensä kanssa.

Näytöksen jälkeen tilassa järjestetään yleisökeskustelu, jossa ilmastoaktivisti Anton Keskinen, tutkija-kirjailija Kukka Ranta, inarinsaamelainen metsäekologi ja saamelaisaktivisti Inka Musta ja ympäristömuutoksen professori Atte Korhola pohtivat dokumentin esiin nostamia kysymyksiä ilmastonmuokkauksesta, vallasta ja maankäytön paineista pohjoisella alueella.

Illan aikataulu

18.00 Tervetulosanat
18:05-19 Dear Arctic -dokumentti
19.00 Teemakeskustelu: Kenen arktinen alue?

Ennen elokuvan alkua on mahdollisuus ostaa virvokkeita ravintola Elmistä, saavuthan siis ajoissa paikalle!

Näytökseen ja keskustelutilaisuuteen mahtuvat 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tapahtuma on täynnä!