Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Puistokatu 4:n henkilötietojen käsittelystä

Kerromme tietosuojaselosteessa, miten käsittelemme henkilötietoja seuraavissa yhteyksissä:

  • uutiskirjerekisteri
  • evästeet

Uutiskirjeen rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Puistokatu 4
00140 Helsinki

sähköposti: anna@tahsaatio.fi

2. Rekisteriasiat

Tietosuojavastaavamme Anna Herlin vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin sähköpostitse (anna@tahsaatio.fi).

3. Rekisterin nimi

Puistokatu 4:n uutiskirjerekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on toiminnasta tiedottaminen. Lähetämme tietoa tapahtumistamme rekisterissä oleville henkilöille.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Organisaatio
  • Titteli
  • Sähköpostiosoite

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Puistokatu 4:n käyttäjätietojärjestelmästä (MailChimp) ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä. Käyttäjä voi tilata uutiskirjeen erillisellä lomakkeella, joka tallentaa käyttäjän sähköpostiosoitteen ja tilauspäivän. Uutiskirjeen tilauksen voi perua painamalla Lopeta uutiskirjeen tilaus -linkkiä uutiskirjeen lopussa tai ottamalla yhteyttä sivuston ylläpitäjään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisteröityjen henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan rekisteröidyn pyytäessä tai Puistokatu 4:n niin päättäessä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Puistokatu 4:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Rekisteröityneellä on oikeus kieltää meitä lähettämästä uutiskirjettä.

Evästeet

Puistokatu4.com – sivustolla käytetään evästeitä (eng. cookies) muun muassa sivuston käytön seuraamiseen, analysointiin ja muihin toiminnallisuuksiin. Evästeiden käyttö on mahdollista estää selaimessasi.

Sivuston käytön seurantaan käytämme Googlen Analytics -palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämäärästä ja suosituimmista sisällöistä.

Lisätietoja Googlen evästeistä voit lukea täältä: GOOGLEN EVÄSTEKÄYTÄNTÖ.

Evästetiedot auttavat meitä parantamaan sivustomme toimivuutta ja käytettävyyttä. Lisätietoa evästeistä saat VIESTINTÄVIRASTON SIVUILLA.