Boka mötesrum

På Puistokatu 4 finns fem konferensrum, som även utomstående kan boka. Konferensrummen är alla sinsemellan olika, trivsamma och i deras hyra ingår husets nymalda kaffe samt en möjlighet att beställa servering från restaurang Elm.

Observera att förutsättningen för att sammanträda på Puistokatu är att ämnena är kopplade till lösningsinriktat skapande av en ekologiskt hållbar framtid.

1. våningen
Hörnrummet

Vårt hörnkonferensrum, vars avslappnade inredning kan anpassas efter behov. De omaka vintagefåtöljerna och de små borden gör det möjligt att möblera rummet på ett sätt som betjänar mötet bäst. Fönstren vetter åt två håll och rummet badar i ljus. Rummet har plats för tio personer, och har utöver en stor skärm även ljudåtergivning.

1. våningen
Lilla mötesrummet

Vårt lilla konferensrum är den mest kompakta av våra lokaler. Utöver en elegant kakelugn har lokalen en vacker takmålning från 1800-talet. Rummet andas hemtrevnad och kring rummets runda bord ryms fem personer. I lokalen finns en stor skärm och ljudåtergivning.

1. våningen
Störa konferensrum

Väggar i pompejanskt rött inramar vårt största konferensrum. Man har låtit en ursprunglig röd vägg vara kvar och samma färg har även använts till de övriga väggarna. Tolv personer ryms kring det långa bordet. I lokalen finns även en skärm och ljudåtergivning.

1. våningen
Biblioteket

Vårt stämningsfyllda biblioteksrum kan under vardagskvällar bokas för privattillställningar kl 17–21. Biblioteket passar utmärkt för till exempel bokcirklar och workshoppar. Det finns sittplatser för upp till 20 deltagare och restaurang Elm, som finns vägg i vägg, kan ordna med servering.

2. våningen
Gymnastiksalen

Husets största mötesrum har i över hundra år fungerat som gymnastiksal, utställningslokal och festsal. Rummet pryds av en ursprunglig vertikal stockvägg som har lämnats synlig, men vad gäller den moderna tekniken lämpar sig rummet för till exempel hybridmöten, filmkvällar och mindre konserter. Antalet sittplatser är 20–40, beroende på hur rummet ska användas. Gymnastiksalen har dessutom ståplatser för upp till 60 personer.