Varaa tila!

Puistokatu 4:n katon alta löytyy viisi kokous- ja tapahtumatilaa. Viihtyisät tilat ovat keskenään erilaisia ja niiden vuokraan kuuluu talon vastajauhettu kahvi sekä mahdollisuus tilata tarjoilu alakertamme kortteliravintola Elmistä.

Tutustu tilavarausehtoihimme ja hinnastoomme sekä täytä tilavarauslomake täältä!

HUOM! Tiloja vuokrataan ensisijaisesti toimintaan, jonka keskiössä on ekologisesti kestävän tulevaisuuden rakentaminen.

1. krs.
Kulmaneukkari

Kulmaneukkarimme rento sisustus taipuu moneen. Eri paria olevat vintage-nojatuolit ja pienet pöydät mahdollistavat kalustuksen siirtelyn parhaiten kokousta palvelevaan muotoon. Ikkunoita on kahdella seinällä ja huone kylpee valossa. Tilaan mahtuu kymmenen henkeä, ja sieltä löytyy suuren screenin lisäksi äänentoisto.

1. krs.
Pikkuneukkari

Pikkuneukkarimme on tiloistamme kompaktein. Tilassa on symppiksen pönttöuunin lisäksi upea kattomaalaus. Huone huokuu kodikkuutta, ja sen pyöreän pöydän ääreen mahtuu viisi henkeä. Tilassa on suuri näyttö ja äänentoisto.

1. krs.
Iso neukkari

Pompeijinpunaiset seinät kehystävät suurinta neukkariamme. Alkuperäinen punainen seinä on jätetty esiin, ja siitä on poimittu sama väri on muihinkin seiniin. Pitkän pöydän ääreen mahtuu 12 henkeä. Tilasta löytyy suuri screeni ja äänentoisto.

1. krs.
Kirjasto

Arki-iltoina (klo 17-21) yksityistilaisuuksiin varattavissa oleva tunnelmallinen kirjastohuoneemme sopii todistetusti etenkin lukupiirien ja työpajojen kaltaisten tapahtumien järjestämiseen. Tilaan voi tilata tarjoilun naapurihuoneessa sijaitsevasta ravintola Elmistä. Tilaan on järjestetettävissä istumapaikat noin 20 henkilölle.

2. krs.
Pehmeä huone

Toisen kerroksen kulmahuoneessa sijaitsee latautumiselle ja pehmeydelle omistettu tilamme. Huone on aikoinaan palvellut Puistokadulla asuneen näyttelijä Ida Aalbergin ja hänen puolisonsa makuuhuoneena. Tältä ajalta on säilynyt kaunis kattomaalaus, jossa on muun muassa sitaatteja Kalevalasta. Uutena elementtinä tilaa kaunistaa tilaustyönä tehty matto, joka levittyy lattian lisäksi seinille. Tila sopii niin kokouksiin kuin päiväunille, ja sinne mahtuu mukavasti noin kymmenen henkilöä.

 

HUOM! Varaamme tilaa toistaiseksi ainoastaan Puistokatu 4:n jäsenille ja sisäisiin tapahtumiin.

2. krs.
Jumppasali

Puistokadun suurin yksittäinen tila on nähnyt elämää niin jumppasalina, näyttelytilana kuin juhlien päänäyttämönä. Salia koristaa alkuperäinen, esiin jätetty pystyhirsiseinä, mutta tekniikan puolesta tila taipuu Zoom-aikaan, leffailtaan ja pieniin keikkoihin. Istumapaikkoja on tilajärjestelyistä riippuen 20-40. Seisten tilan maksimikapasiteetti on 60 henkeä.

Neukkareita ja Jumppasalia voi vuokrata arkipäivisin klo 9–17 ja kirjastoa arkipäivisin klo 17–21. Kirjastoa ja Jumppasalia vuokrataan vähintään kahdeksi tunniksi kerrallaan.
Pieni neukkari
Kulmaneukkari
Iso neukkari
Kirjasto
Jumppasali
Hinta
Vuokran loppusummaan lisätään arvonlisävero (24%).
Pieni neukkari: 50€/h
Kulmaneukkari: 60€/h
Iso neukkari: 70€/h
Kirjasto: 100€/h
Jumppasali: 150€/h
Kapasiteetti
Huoneen istumapaikkojen määrä.
Pieni neukkari: 5
Kulmaneukkari: 9
Iso neukkari: 12
Kirjasto: 20
Jumppasali: 40