Boka lokal!

På Puistokatu 4 finns fyra konferensrum, som även utomstående kan boka från och med vinter 2023. Konferensrummen är alla sinsemellan olika, trivsamma och i deras hyra ingår husets nymalda kaffe samt en möjlighet att beställa servering från restaurang Elm.

OBS! Lokalerna hyrs tills vidare endast ut till Parkgatan 4:s medlemmar. År 2023 får utomstående aktörer möjligheten att hyra lokalerna. Observera att förutsättningen för att sammanträda på Puistokatu är att ämnena är kopplade till lösningsinriktat skapande av en ekologiskt hållbar framtid.

1. våningen
Hörnkonferensrum

Vårt hörnkonferensrum, vars avslappnade inredning kan anpassas efter behov. De omaka vintagefåtöljerna och de små borden gör det möjligt att möblera rummet på ett sätt som betjänar mötet bäst. Fönstren vetter åt två håll och rummet badar i ljus. Rummet har plats för tio personer, och har utöver en stor skärm även ljudåtergivning.

1. våningen
Lilla konferensrum

Vårt lilla konferensrum är den mest kompakta av våra lokaler. Utöver en elegant kakelugn har lokalen en vacker takmålning från 1800-talet. Rummet andas hemtrevnad och kring rummets runda bord ryms fem personer. I lokalen finns en stor skärm och ljudåtergivning.

1. våningen
Största konferensrum

Väggar i pompejanskt rött inramar vårt största konferensrum. Man har låtit en ursprunglig röd vägg vara kvar och samma färg har även använts till de övriga väggarna. Tolv personer ryms kring det långa bordet. I lokalen finns även en skärm och ljudåtergivning.

2. våningen
Mjukt rum

I hörnrummet på andra våningen finns Puistokatus eget recharge room, ett utrymme tillägnat återhämtning och mjukhet. Rummet har i tiderna varit sovrum till skådespelerskan Ida Aalberg och hennes man när de bodde på Puistokatu 4. Från denna tid har bevarats en vacker takmålning, som bland annat har citat från Kalevala. Ett nytt element som förskönar utrymmet är mattan som gjorts på beställning och som utöver golvet även sträcker sig upp längs väggarna. Utrymmet är lämpligt för såväl möten som middagsvila.

2. våningen
Gymnastiksalen

Puistokatus största enskilda lokal har fungerat både som gymnastiksal, utställningslokal och huvudskådeplats för fester. Salen pryds av en ursprunglig vertikal stockvägg som lämnats synlig, men vad gäller tekniken lämpar sig utrymmet för Zoom-möten, filmkvällar och små spelningar. Sittplatserna är 20–40 beroende på rumsarrangemangen. Lokalen har 60 ståplatser vid maximikapacitet.