MITEN MUKAAN?

Tervetuloa rakentamaan hyvää elämää planeetan rajoissa! Puistokatu 4:n jäseneksi on mahdollista liittyä kahden eri jäsenyysmallin kautta:

  • Tutkijajäsenyys: eri tieteenalojen tutkijoille
  • Toimijajäsenyys: järjestöille, freelancereille, yrityksille ja muille organisaatioille
Tämä jäsenyys on sinulle

Puistokatu 4:n tutkijajäseneksi voivat hakea eri tieteenalojen ja vaiheiden akateemiset tutkijat, joiden tutkimuksen ytimessä on ekologisesti kestävän tulevaisuuden ratkaisukeskeinen rakentaminen. Lisäksi tutkimuksen tulee olla kiinnittynyt johonkin tutkimusorganisaatioon.

Talomme 3. kerroksessa sijaitsevan tiedevintin tutkijana pääset kiinnittymään yhteisöön, joka jakaa vision hyvästä elämästä planeetan rajoissa. Tutkimus ja tieteellinen tieto ovat Puistokatu 4:n kivijalka, minkä vuoksi tiedevintin jäsenyys on tutkijoille ilmainen.

Haku tiedevintille on auki nyt! Ensimmäiset 15 tutkijaa valitaan elokuun 2022 loppuun mennessä, ja he voivat aloittaa työskentelyn syys–lokakuussa. Haku tutkijajäseneksi on jatkuva.

Tämä jäsenyys on sinulle

Maksullista toimijajäsenyyttä voivat hakea yhteiskunnalliset sekä kaupalliset toimijat, joiden toiminnan ytimessä on ekologisesti kestävän tulevaisuuden ratkaisukeskeinen rakentaminen.

Yhteiskunnallisiin toimijoihin luetaan järjestöt, säätiöt, not for profit -tekijät ja muut NGO-kentän toimijat. Kaupallisia toimijoita voivat olla niin startupit kuin isommat firmat.

Talomme 2. kerroksen tiloissa työskentelevänä toimijana pääset kiinnittymään yhteisöön, joka jakaa saman vision hyvästä elämästä planeetan rajoissa. Talon kokeiluvaiheessa valitsemme enintään 30 toimijajäsentä.

Haku toimijajäseneksi on auki nyt! Ensimmäiset toimijajäsenet valitaan elokuun 2022 loppuun mennessä ja he voivat aloittaa työskentelyn syys–lokakuussa. Haku toimijajäseneksi on jatkuva.

Vertaile ja hae jäsenyyttä
Jäsenyyden hinta
Juhlasalin vuokra
Neukkarivuokra
Työpiste
Säilytystilojen käyttö
Puistokadun tapahtumat
Pukuhuoneiden käyttö
Lykke-paahtimon kahvi
Tutkijajäsenyys
Eri tieteenalojen akateemisille tutkijoille, joiden tutkimuksen ytimessä on ekologisesti kestävän tulevaisuuden ratkaisukeskeinen rakentaminen. Tilat 3. kerroksen tiedevintillä.
Jäsenyyden hinta: ilmainen
Juhlasalin vuokra: 100€/2h
Neukkarivuokra: 15-30€/h
Työpiste: Vaihtuva
Säilytystilojen käyttö: Kuuluu jäsenyyteen
Puistokadun tapahtumat: Kuuluvat jäsenyyteen
Pukuhuoneiden käyttö: Kuuluu jäsenyyteen
Lykke-paahtimon kahvi: Kuuluu jäsenyyteen
Toimijajäsenyys
Yhteiskunnallisille ja kaupallisille toimijoille, joiden toiminnan ytimessä on ekologisesti kestävän tulevaisuuden ratkaisukeskeinen rakentaminen. Tilat 2. kerroksen yhteisöllisessä työtilassa.
Jäsenyyden hinta: 100-300€/kk
Juhlasalin vuokra: 100-200€/2h
Neukkarivuokra: 15-60€/h
Työpiste: Vaihtuva
Säilytystilojen käyttö: Lisämaksusta
Puistokadun tapahtumat: Kuuluvat jäsenyyteen
Pukuhuoneiden käyttö: Kuuluu jäsenyyteen
Lykke-paahtimon kahvi: Kuuluu jäsenyyteen

”Haluaisin saada etuoikeutetuissa ja eri tavoin valtaa pitävissä asemissa olevat ihmiset pysähtymään kanssani tulevaisuuden rakennuspalikoiden eteen. Parhaassa tapauksessa radikalisoitumaan, edes ihan pikkuisin askelin!”

Anna Herlin, Puistokatu 4:n toiminnanjohtaja
Anna Herlin, Puistokatu 4:n toiminnanjohtaja

”Haluamme Puistokatu 4:n olevan paikka, jossa tutkijat voivat aktivoitua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja jossa tutkittu tieto on vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisryhmien todellisuudessa.”

Minttu Jaakkola, Puistokatu 4:n toiminnanjohtaja
Minttu Jaakkola, Puistokatu 4:n toiminnanjohtaja