Puistokatu 4 on
tieteen ja toivon talo.
Tapahtumat
Eco-anxiety and eco-emotions

Tervetuloa seuraamaan huipputason ilmastotunnekeskustelua Puistokadun striimiltä! Keskiviikkona 22.6. järjestettävässä tapahtumassa ympäristöahdistuksen ja muiden ympäristötunteiden johtavat tutkijat kertovat tutkimuksen nykytilasta ja tulevaisuuden tarpeista.

Friendly Demonstration Vol. 8

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Miltä tuntuu oma rooli sen rakentumisessa? Muun muassa näistä kysymyksistä keskustelemassa työeläkeyhtiö Varman toimitusjohtaja Risto Murto, tietokirjaa työn tulevaisuudesta valmisteleva Ellun Kanojen liiketoimenjohtaja Marjaana Toiminen sekä verkostotyön asiantuntija Timo Järvensivu. Tapahtuma striimataan livenä Puistokadulta. Tulossa myöhemmin tallenteena Youtubeen ja Spotifyyn.

Friendly Demonstration Vol. 7

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Miltä tuntuu oma rooli sen rakentumisessa? Seuraavassa Friendly Demonstration -tapahtumassa hyvästä, planeetan rajoihin mahtuvasta elämästä puhuvat toimittaja-kirjailija Ina Mikkola, aktivisti Ajak Majok, sekä luonnonsuojelun moniottelija Saara Kankaanrinta.

Friendly Demonstration Vol. 6

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus? Hyvästä, planeetan rajoihin mahtuvasta elämästä puhuvat nyt maatalousyrittäjä, nuoren polven MTK-aktiivi Aleksis Kyrö, ympäristöjohtamisen ja -talouden professori Lassi Linnanen sekä kirjailija ja vegaanivaikuttaja Suvi Auvinen.

Puistokatu 4 tarjoaa kokous- ja tapahtumatiloja planeetan puolustajille. Tilavarauksia otetaan vastaan syyskuusta 2022 alkaen!