Puistokatu 4 on
tieteen ja toivon talo.
Tarjoamme tilan
Tapahtumat
Ekosäätiö esittää: Teemaluentosarja ihmisen eloonjäämisopin päivittämisestä

Puistokadulla järjestettävässä Ekosäätiön teemaluentosarjassa keskustellaan menestymisen ehdoista maapallon tulevaisuudessa. Kolmiosainen luentosarja alkaa torstaina 22.9. Tervetuloa seuraamaan keskustelua paikan päälle tai striimin välityksellä!

Climate Moven ilmastolukupiiri

Climate Move järjestää syksyllä 2022 kaksi lukupiiriä, joista toisessa kokoonnutaan Puistokatu 4:ssä. Nyt jo neljättä kertaa järjestettävässä lukupiirissä keskustellaan laajoista ja vaikeistakin teemoista rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Puistokatu 4 <3 Helsingin juhlaviikot: Friendly Demonstration Vol. 9

Puistokatu 4:n avajaisnäyttelystäkin tutut kirjailija-kuvataiteilija Rosa Liksom, Jussi-palkittu elokuvaohjaaja Emilia Hernesniemi ja mediataiteilija Teemu Lehmusruusu kokoontuvat pohtimaan hyvää elämää planeetan rajoissa. Huvilanrannassa järjestettävä keskustelutilaisuus on osa Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa.

Puistokatu 4:n avajaisnäyttely 14 huonetta

Puistokatu 4 aukeaa yleisölle vihdoin elokuussa! 14 huonetta -avajaisnäyttelymme on polku talon teemoihin ja vuoropuhelu historian kerrostumien ja tulevaisuuden visioiden välillä.

Puistokatu 4 tarjoaa kokous- ja tapahtumatiloja planeetan puolustajille. Tilavarauslomake aukeaa sivulle alkuvuonna 2023.